Carmira · 7 motive pentru care să îți cumperi un SUV. Găsește cele mai populare modele, în oferta Leasing Automobile!
7 motive pentru care să îți cumperi un SUV. Găsește cele mai populare modele, în oferta Leasing Automobile!

7 motive pentru care să îți cumperi un SUV. Găsește cele mai populare modele, în oferta Leasing Automobile!

Carmira Carmira

La Leasing Automobile poți găsi cele mai populare modele, la cele mai bune prețuri.

Conform informațiilor statistice oferite de APIA, în ceea ce privește cota de piață, segmentul SUV s-a aflat pe prima poziție în 2023, cu o cotă de 43,9%. Clasa SUV a devenit populară nu doar datorită siguranței și a confortului pe care le oferă o astfel de mașină, ci și datorită unei oferte destul de generoase de modele, potrivite pentru orice buget.

Dacă ți-ai dat seama că un SUV second-hand este o variantă potrivită pentru tine, Leasing Automobile are o gamă largă de modele disponibile pe site și în showroomuri. Acest dealer, cu o experiență de peste 10 ani pe piața auto second-hand din România, le asigură clienților maximă transparență, garanție și 100% siguranță.

Pentru a putea lua o decizie adaptată nevoilor tale, iată 7 motive pentru care achiziționarea unui SUV ar putea fi o alegere potrivită.

  1. Mai mult spațiu

Dacă te gândești că ai avea nevoie de mai mult spațiu pentru drumurile tale zilnice sau pentru bagaje atunci când pleci în excursii sau vacanțe, un SUV este alegerea perfectă pentru tine. Având un portbagaj mai mare, vei putea lua cu tine toate bagajele fără a mai fi nevoie să le înghesui sau să petreci foarte mult timp așezându-le.

Mai mult decât spațiul din portbagaj, un SUV, fiind mult mai înalt decât o altă mașină, le poate oferi și celorlalți pasageri mai mult confort. Acest model este o opțiune potrivită atât pentru vacanțele cu familia cât și pentru escapadele cu prietenii.

  1. Siguranță

Datorită înălțimii sale, un SUV îți oferă o vizibilitate mai bună a drumului și mai multă siguranță atunci când ești în trafic. Acesta te poate ajuta să eviți mai rapid anumite obstacole și îți asigură, atât ție cât și celorlalți pasageri, protecție sporită în cazul unei coliziuni.

În plus, fiind o mașină potrivită pentru off-road, este echipată cu funcții avansate de siguranță și asistență pentru deplasarea pe terenuri dificile sau în condiții meteorologice nefavorabile.

  1. Performanță îmbunătățită

Indiferent de modelul ales, SUV-urile au integrate tehnologii avansate care contribuie la îmbunătățirea performanței autoturismului.

Majoritatea SUV-urilor sunt echipate cu motoare puternice care ajută nu doar pe drumurile off-road, ci le permite șoferilor să accelereze mai rapid și să manevreze mult mai ușor mașina. Sistemele avansate de tracțiune 4x2 sau 4x4 oferă o performanță îmbunătățită pe orice tip de drum, indiferent de condițiile meteorologice, iar suspensiile asigură mai multă stabilitate mașinii.

  1. Capacitatea de remorcare

Cu motoarele mari și aspectul robust, majoritatea modelelor au capacitate de remorcare bună, pentru a putea trage o mini rulotă, bărci sau alte echipamente utile  pentru pasiunile tale.

  1. Versatilitate

Mașinile din această clasă sunt potrivite pentru orice tip de drum, pentru familii sau pentru pasionații de experiențe off-road. Ele sunt echipate cu tehnologii de ultimă generație și au caracteristici care se adaptează diferitelor nevoi.

Dacă te-ai decis să-ți înlocuiești mașina actuală cu un SUV second-hand, poți apela la serviciul de buy-back oferit de Leasing Automobile. Simplu și rapid, fără a te deplasa, poți primi mașina dorită în cel mai scurt timp posibil. Tot ei te pot ajuta și cu găsirea celor mai potrivite soluții financiare pentru tine, având contract cu foarte multe companii de leasing auto.

  1. Robustețe

SUV-urile nu sunt doar niște mașini care îți oferă mai multă siguranță datorită dimensiunii, motorizării și tehnologiei avansate folosite. Ele pot fi un partener de încredere pe drumurile din viața de zi cu zi, dar și în escapade.

Robustețea lor le permite să treacă mai ușor peste denivelările sau gropile de pe șosele, dar și să facă față unor condiții de drum dificile. Piesele unui SUV se vor strica mai greu deoarece mașina a fost creată să fie mai rezistentă și să poată fi performantă chiar și pe un teren accidentat. În plus, la Leasing Automobile ai serviciul de garanție extinsă care îți oferă siguranța unei mașini în parametri optimi de funcționare pentru mult timp.

  1. Confort sporit

În afară de spațiul din interiorul mașinii, care le oferă tuturor pasagerilor mai mult confort, suspensiile unui SUV te vor ajuta să treci mai ușor, fără să simți, denivelările de pe șosea.

Dacă vei achiziționa mașina dorită de la Leasing Automobile, vei avea parte de confort, rapiditate și siguranță. Intră pe site-ul dealerului pentru a vedea oferte avantajoase la cele mai populare modele de SUV-uri.