Carmira · Cum funcționează?

Cum funcționează?

De ce pot obține oferte de mașini noi la prețuri atât de bune?
Producătorii de multe ori reduc prețul autoturismelor din mai multe motive. Este posibil să existe un model mai nou în câteva luni, sau dealerii pot avea mai multe mașini în stoc și vor reduce prețurile pentru a face loc altor modele. Sau poate fi doar o mașină nepopulară și prețul ei poate fi tăiat pentru a o ajuta să se vândă. Nu confunda autoturismele nepopulare cu mașinile rele - este o mașină la fel de bună ca oricare alta, care poate satisface nevoile oricărui șofer chiar daca nu este cea mai performantă sau nu are un design mai diferit care nu este pe gustul tuturor, dar respectă cele mai noi norme de siguranță și mediu.

Cum pot să spun dacă fac o afacere bună cu o mașină nouă?
În primul rând, asigurați-vă că achiziționați de la un distribuitor autorizat de producător, nu prin intermediul unei companii terțe sau a unui broker. În acest fel vă asigurați că mașina dvs. va veni cu o garanție completă în România și poate fi întreținută de la orice distribuitor din țară, indiferent de locul în care ați cumpărat-o.
În cele din urmă, este greu să știți dacă obțineți un preț bun, dacă nu mergeți și nu vorbiți cu mulți dealeri pentru a obține o gamă de prețuri - de aceea am creat Carmira!

Cum vă aduce carmira cea mai bună ofertă de autoturisme noi?
Carmira împuternicește cumpărătorul de mașini, făcând dealeri aprobați de producător să vină la dvs. cu cele mai bune oferte. Asta inseamna ca puteti compara prețurile prealabile de la mai multi dealeri.
Dealerii nu vă pot contacta, toate ofertele sunt trimise prin intermediul Carmira, astfel încât nu există nici o presiune din partea lor. Puteți lua legătura cu dealerii oricând prin mesaje, îi puteți suna sau îi puteți vizita personal la showroom.
Dacă alegeți să cumpărați o mașină, o veți face direct de la ei.

O afacere bună, de la un dealer de încredere
Ne străduim să colaborăm cu cei mai buni dealeri și să ne mândrim cu privire la nivelul lor de calitate în serviciile pentru clienți. Puteți cumpăra direct de la aceștia la prețul pe care îl oferă, fără comisioane ascunse.
Toți dealerii sunt revizuiți și evaluați de utilizatorii Carmira, astfel încât să puteți fi siguri că veți avea o experiență de cumpărare extraordinară.