Carmira · Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate | Generala

Carmira.ro oferă un serviciu online deținut și operat de JOYDEV SRL. Vă rugăm să examinați această declarație de confidențialitate care explică informațiile pe care Carmira le colectează, modul în care le folosim și drepturile dvs. în legătură cu aceste informații.

Ce informații personale colectăm despre dvs.?


Noi colectăm informații personale de la dvs. atunci când ni le furnizați direct și prin utilizarea de către dvs. a site-urilor Web. Aceste informații pot include:
• Informații pe care ni le furnizați atunci când creați un cont la noi, care vă va include numele, adresa de e-mail și parola;
• Informațiile pe care le furnizați atunci când utilizați site-urile web, de exemplu numărul dvs. de telefon, căutările, recenziile și comentariile;
• Orice corespondență pe care o aveți cu dealerii prin site-urile noastre;
• Înregistrează interacțiunile cu carmira (de exemplu, dacă contactați echipa noastră de asistență). Menținem apeluri telefonice înregistrate la și de la dealeri efectuate în legătură cu serviciul de carmira pentru controlul calității și pentru instruire;
• Informații pe care ni le furnizați atunci când participați la un concurs sau participați la un studiu; și
• Informațiile colectate automat, utilizând cookie-urile și alte tehnologii de urmărire (de exemplu, paginile pe care le-ați vizualizat și dacă ați făcut clic pe un link într-una din actualizările noastre prin e-mail). De asemenea, putem să colectăm informații despre dispozitivul pe care îl utilizați pentru a accesa site-urile noastre web.
De asemenea, putem primi confirmări de la unul dintre dealerii noștri dacă cumpărați o mașină de la ei, în scopuri contabile și să gestionăm contul dealerului cu noi.

 

Pentru ce folosim aceste informații personale?


În funcție de modul în care utilizați site-urile noastre, interacțiunile dvs. cu noi și permisiunile pe care ni le acordați, scopurile pentru care vă folosim informațiile personale includ:
• Să îndeplinească cererile trimise prin intermediul site-urilor web și să vă mențină contul online;
• să vă contacteze despre utilizarea de către dvs. a site-urilor Web și să vă trimită oferte de mașini;
• În cazul în care contactați un distribuitor prin site-urile noastre, carmira (sau furnizorul de servicii) vă poate telefona pentru a vă confirma dacă ați cumpărat o mașină de la acel dealer;
• Să gestionăm și să răspundem la orice întrebări sau reclamații adresate echipei noastre de clienți;
• Pentru a vă personaliza site-urile și pentru a vă arăta conținutul, noi credem că vă va fi cel mai interesat, pe baza informațiilor contului dvs. și a istoricului dvs. pe site-uri;
• Să ne îndeplinim obligațiile față de reprezentanțele cu care lucrăm;
• Să îmbunătățească și să mențină site-urile web și să monitorizeze utilizarea acestora;
• Pentru studii de piață, de ex. este posibil să vă contactăm pentru feedback despre experiența dvs. pe site-urile noastre;
• să vă trimită mesaje de marketing și să vă afișați publicitate vizată, în cazul în care avem consimțământul dvs sau în alt mod este permis să faceți acest lucru;
• Din motive de securitate, să investigăm frauda și, dacă este necesar, să ne protejăm pe noi și pe terți; și
• Să respectăm obligațiile legale și de reglementare.

 

Baza noastră de procesare în temeiul legislației românești privind protecția datelor


În general, ne bazăm pe consimțământul dvs. de a procesa informațiile personale colectate prin intermediul site-urilor noastre web, astfel încât să vă putem oferi serviciile pe care le oferim; de exemplu, atunci când creați un cont cu noi, căutați autoturisme sau că vă răspundeți la dealeri prin intermediul site-urilor noastre și ne cereți să vă trimitem oferte cu privire la anumite autoturisme. Vă puteți retrage consimțământul în orice moment (a se vedea "Stocarea și ștergerea" de mai jos), dar dacă faceți acest lucru, va trebui să ștergeți contul dvs. și nu veți mai putea efectua tranzacții prin intermediul site-urilor noastre Web.
De asemenea, ne putem procesa informațiile dvs. personale în cazul în care este în interesul nostru legitim pentru a face acest lucru, pentru a ne menține site-urile și pentru a ne desfășura activitatea. De exemplu:
• efectuăm o analiză a bazei noastre de utilizatori și a căutărilor efectuate prin intermediul site-urilor noastre;
• Vă putem contacta după ce ați utilizat site-urile noastre pentru a vă întreba dacă ați cumpărat o mașină (pentru a putea colecta o comisionă de la distribuitorul relevant și pentru propriile noastre scopuri interne de cercetare); și
• În cazul în care dvs. sau un dealer confirmați că ați găsit un vehicul prin intermediul site-urilor web, vom procesa informațiile dvs. personale pentru a ne îndeplini obligațiile față de dealerii cu care lucrăm și pentru a colecta orice comision datorat.

 

Marketing și publicitate


Ne place să comunicăm cu utilizatorii noștri și astfel, în funcție de preferințele dvs. de marketing, este posibil să ne folosim informațiile personale pentru a vă trimite marketing, inclusiv prin e-mail, SMS sau postare. Unele dintre aceste mesaje pot fi adaptate pentru dvs., pe baza utilizării anterioare a site-urilor noastre web.
Dacă nu mai doriți să primiți comunicări de marketing de la noi (sau doriți să renunțați!), Vă puteți modifica oricând preferințele contactând contact@carmira.ro, făcând clic pe linkul "dezabonare" din orice email sau accesând "Setările" din cont.
Dacă vă dezabonați de la marketing, vă rugăm să rețineți că vă vom contacta în continuare cu mesaje de serviciu din când în când, inclusiv pentru a vă trimite oferte de la dealeri ca răspuns la o solicitare pe care o faceți pe site-urile Web.
De asemenea, puteți vedea anunțuri pentru site-urile noastre pe site-uri web ale unor terțe părți, inclusiv pe rețelele de socializare. Aceste anunțuri pot fi personalizate pentru dvs. prin utilizarea cookie-urilor (care vă urmăresc activitatea pe web, astfel încât să ne permiteți să difuzați anunțuri utilizatorilor care au vizitat site-urile Web) și / sau tehnologii similare. În cazul în care vedeți un anunț pe site-uri terțe sau pe rețele sociale, acest lucru se poate întâmpla deoarece am angajat terța parte sau rețeaua socială să afișeze anunțuri utilizatorilor noștri sau altor persoane care se potrivesc profilului demografic al utilizatorilor noștri. În unele cazuri, acest lucru poate implica partajarea adresei dvs. de e-mail cu o terță parte sau cu o rețea socială, astfel încât să vă poată identifica ca fiind unul dintre utilizatorii noștri. Dacă nu mai doriți să vedeți anunțuri personalizate, puteți modifica setările dvs. de cookie și confidențialitate în browserul dvs. și pe aceste site-uri terțe părți.

 

Cu cine împărtășim aceste informații personale?


Împărtășim informațiile personale ale utilizatorilor cu terțe părți în următoarele situații:
• Cu distribuitorii de autoturisme, pentru a vă transmite interesul sau o anumită interogare. Vă rugăm să rețineți, totuși, că carmira nu vă împărtășește detaliile de contact complete cu dealerii. Singurele informații pe care le primesc de la noi sunt numele dvs. și codul poștal, precum și orice informație pe care ați ales să o partajați prin intermediul instrumentului de mesagerie;
• Cu furnizorii și furnizorii noștri de servicii, de exemplu, folosim un furnizor de servicii pentru a vă contacta prin telefon pentru a vă confirma dacă ați cumpărat o mașină prin intermediul site-urilor Web;
• Cu consilierii noștri profesionali și juridici;
• cu terțe părți implicate în prevenirea și detectarea fraudei;
• cu autoritățile de aplicare a legii sau alte autorități guvernamentale, ca răspuns la o cerere legală sau o hotărâre judecătorească;
• În cazul în care suntem implicați într-o fuziune sau vânzare a unor active comerciale, informațiile personale ale utilizatorilor noștri pot fi dezvăluite unui potențial cumpărător. În acest caz, vom face încercări rezonabile pentru a ne asigura că cumpărătorul va respecta termenii acestei Politici de confidențialitate; și
• În caz contrar, în cazul în care avem consimțământul dvs sau este altfel autorizat în mod legal să faceți acest lucru.
De asemenea, dezvăluim date agregate, care nu identifică niciun utilizator personal, inclusiv terților care lucrează în mass-media, cercetarea consumatorilor și industria automobilelor (de exemplu, ca analiză a mașinilor populare într-un anumit an).

 

Depozitare și ștergere


Site-urile noastre sunt găzduite de Microsoft Azure Cloud Computing Platform & Services pe centre de date din Europa. În consecință, informațiile dvs. personale vor fi prelucrate în țări din Europa, în afara României, inclusiv în țările în care ați putea avea drepturi legale diferite în ceea ce privește datele dvs. decât cele ale legislației locale.
Dacă doriți să ștergeți contul dvs. cu carmira, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos. Rețineți, însă, că dacă ștergeți contul dvs., putem păstra unele dintre detaliile dvs. (de exemplu, dacă ați făcut o reclamație cu privire la site-urile noastre), atât timp cât este necesar pentru a ne proteja de o reclamație legală. Dacă vă dezabonați de la comunicările noastre de marketing, vom păstra o evidență a adresei dvs. de e-mail pentru a ne asigura că nu vă vom trimite e-mailuri de marketing în viitor.

 

Cookie-uri
Site-urile noastre utilizează cookie-uri și tehnologii similare pentru a furniza anumite funcționalități site-urilor Web, pentru a înțelege și a măsura performanța acestora și pentru a oferi publicitate vizată. Consultați Politica de cookie-uri aici pentru mai multe informații despre modulele cookie pe care le folosim și despre modificarea setărilor cookie-urilor.
Drepturile tale
Aveți anumite drepturi cu privire la informațiile dvs. personale, inclusiv dreptul de a accesa, corecta și solicita ștergerea informațiilor dvs. personale.
De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți utilizării informațiilor dvs. personale în anumite scopuri, inclusiv pentru a vă trimite marketingul. Consultați "Marketing" de mai sus, pentru mai multe detalii despre cum să renunțați la marketing.
Vom respecta orice solicitare de a vă exercita drepturile în conformitate cu legislația în vigoare. Vă rugăm să fiți conștienți, totuși, că există o serie de limitări ale acestor drepturi și pot exista circumstanțe în care nu putem să ne conformăm solicitării. Pentru a face orice solicitări cu privire la informațiile dvs. personale sau dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos. De asemenea, aveți dreptul să contactați autoritatea de supraveghere din Regatul Unit pentru protecția datelor, biroul Comisarului pentru informații sau autoritatea locală de supraveghere.

 

Contacteaza-ne
Dacă aveți întrebări cu privire la orice aspect al politicii noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la contact@carmira.ro sau prin poștă la adresa de mai jos.
JOYDEV SRL.
Codul Fiscal · 39458870
Registrul Nr. J8 / 1326 / 07.06.2018
EUID · ROONRC.J8 / 1326/2018
Adresa · Strada Fanionului, Nr. 29, Bloc 5, Ap66, Brașov, România

Politica de confidențialitate | Asigurari

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Ce informatii colectam de la dumneavoastra?

Cand vizitati site-ul https://carmira.ro/asigurari/ și https://asigurari.carmira.ro/, serverul dedicat acestui site inregistreaza automat detalii despre vizita dumneavoastra incluzand:

  • adresa IP;
  • tipul de sofware utilizat de browser;
  • data si durata vizitei dumneavoastra.

De asemenea, colectam si prelucram diferite tipuri de date incluzand:

  • nume, prenume;
  • adresa;
  • date de contact (telefon, email).

Categorii de date personale ce pot fi prelucrate de catre carmira.ro in activitatea de furnizare a serviciilor de asigurare si/sau a vanzarii de produse conexe (roviniete, asistenta rutiera etc):

  1. Date personale de identificare (nume, prenume, adresa, varsta, data nasterii, sex, telefon, e-mail, CNP, permis conducere, pasaport, nationalitate, semnatura olografa si semnatura in format digital). Datele sunt necesare pentru incheierea in mod valabil a tuturor contractelor de asigurare si/sau de furnizare a produselor conexe care au la baza chestionare si formulare premergatoare cu caracter obligatoriu (DNT, PID), precum si pentru derularea in bune conditii a raportului contractual cu companiile de asigurari/companiile furnizoare de produse conexe/autoritatile de control, audit, supraveghere financiara si statistica.
  2. Date privind istoricul de asigurare (informatii privind politele de asigurare si daunele aferente acestora incheiate de asigurat intr-o perioada de referinta stabilita prin norme interne de catre fiecare asigurator). Datele sunt colectate in cazul produselor de asigurare facultativa auto, in cazul produselor de asigurare de viata, sanatate si accidente insa pot fi necesare si in cazul altor produse de asigurare. Ele sunt necesare pentru: evaluarea riscului asigurat, calculul primelor de asigurare, determinarea cuantumului despagubirii, accesarea serviciilor medicale asigurate si decontarea acestora.
  3. Date privind bunurile detinute (date privind autovehiculul, imobilul sau bunul asigurat detinut de o persoana fizica ce face obiectul asigurarii). Datele sunt necesare in cazul asigurarilor RCA, Casco si bunuri (locuinta) sau/si a achizitiei de produse conexe (viniete, asistenta rutiera etc).
  4. Informatii si date web cum ar fi locatia si adresa IP, datele cook-iurilor si etichetele RFID. Datele sunt necesare in cazul asigurarilor echipamentelor electronice si de telecomunicatii, datelor si suporturilor de date, a licentelor si cheltuielilor suplimentare de operare.
  5. Informatii cu privire la locatia, imaginea si inregistrarile audio-video ale persoanelor fizice (inregistrarile audio ale convorbirilor telefonice din Call-Center, adresa IP captata la utilizarea website-urilor si aplicatiilor Carmira, captura ecran la utilizarea website-urilor si aplicatiilor Carmira). Datele sunt necesare in vederea asigurarii pazei si protectiei in locatiile si serverele Carmira, a imbunatatirii serviciilor oferite, solutionarii reclamatiilor si a oricaror solicitari venite din partea clientilor precum si in vederea asigurarii functionalitatilor tehnice ale platformelor online utilizate de Carmira).

Scopul in care datele personale sunt utilizate

Carmira colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

  • prestarea serviciilor de intermediere in asigurari (ofertare si emitere polite de asigurare, informare la scadente de plata sau reinnoiri, gestionarea contractelor de asigurare pe perioada derularii, asistenta in solutionarea daunelor, analiza nevoilor de asigurare si propunerea de solutii personalizate de asigurare) si reasigurari. Activitatea de intermediere include si presupune si o corespondenta pre - contractuala si contractuala care poate fi efectuata prin toate mijloacele de comunicare puse la dispozitie (e-mail, telefon, sms si altele), informatii oferite odata cu cele de contact, iar aceasta comunicare va produce aceleasi efecte ca si comunicarea scrisa;
  • activitati care rezulta din interesul legitim al Carmira sau al asistentilor sai in brokeraj;
  • marketing, pentru informarea si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite (transmiterea de stiri, promotii, produse noi);
  • raportari interne sau catre alte entitati aflate in relatii contractuale sau de supraveghere cu Carmira si care au un interes legitim (asiguratori, furnizori de produse conexe, autoritatile de control, audit, supraveghere financiara);
  • efectuarea de analize statistice/actuariale;
  • solutionarea potentialelor litigii deferite instantelor (de drept comun sau arbitrale, din tara sau strainatate);
  • solutionarea reclamatiilor si a solicitarilor din partea clientilor;
  • identificarea clientilor, efectuarea de verificari de integritate pentru detectarea si prevenirea potentialelor fraude (de exemplu prevenirea incheierii unor polite de asigurare cu incalcarea legii);
  • identificarea si raportarea catre autotitatile competente a situatiilor, activitatilor, comportamentelor cu risc de spalare a banilor si finantarii actelor de terorism;
  • comunicari sau raportari catre autoritatile, institutiile sau agentiile de stat sau guvernamentale abilitate;
  • asigurarea masurilor de securitate necesare (supraveghere audio-video);
  • recuperarea creantelor.

Colectarea si prelucrarea datelor dumneavoastra pentru scopurile mentionate mai sus are ca temei:

  • incheierea si executarea contractului de asigurare/polita la care sunteti parte contractanta, precum si efectuarea demersurilor premergatoare incheierii contractului de asigurare;
  • o obligatie legala a lui Carmira;
  • consimtamantul dumneavoastra;
  • interesul legitim al lui Carmira pentru activitati precum efectuarea de analize statistice/actuariale si raportari interne sau catre alte entitati in relatii contractuale cu Carmira si care au un interes legitim (asiguratori, furnizori de produse conexe, institutii de control, institutii de statistica);
  • verificarea integritatii si conformitatii persoanelor vizate, prevenirea fraudelor si a platilor nejustificate ale dosarelor de dauna, asigurarea masurilor de securitate necesare, etc.

Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate:

  • autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale, autoritati de protectie a consumatorilor precum si cele din domeniul asigurarilor, organele statului competente in materie penala) ca urmare a unei obligatii legale ale Carmira;
  • furnizorii implicati in mod direct/indirect in procesul de asigurare (ex. asiguratori, dezvoltatori de servicii IT, prestatori de servicii de regularizare a daunelor, agenti constatatori de dauna, furnizori de call-center si asistenta in domeniul asigurarilor, clinici medicale partenere si service-uri auto partenere, etc) precum si furnizorii de produse conexe (viniete, asitenta rutiera etc);
  • prestatori de servicii de marketing, cercetare de piata, studii de satisfactie clienti si alte servicii similare;
  • institutii, agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor daca legislatia stipuleaza acest lucru;
  • intermediarii implicati in administrarea contractelor dumneavoastra de asigurare (de ex. asistenti in brokeraj – persoane fizice autorizate sau persoane juridice, etc.);
  • instantele judecatoresti sau arbitrale, notari publici, avocati, executori judecatoresti, birouri de traduceri, alte servicii autorizate, experti evaluatori;
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plata/bancare;
  • altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice. Ne asiguram ca accesul la datele dumneavoastra de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Stocarea datelor personale

Ca regula generala, vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma www.{subdomeniu}.teasigura.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Datele personale vor fi prelucrate cel putin pe durata de valabilitate a contractului de asigurare, precum si ulterior, pe durata necesara executarii obligatiilor contractuale de catre oricare dintre parti. Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe perioada de timp prevazuta de dispozitiile legale generale precum si cele aplicabile in materie de asigurari. Mentionam faptul ca datele dumneavoastra sunt pastrate pe servere sigure ale furnizorilor nostri de stocare si arhivare date in sisteme care respecta normele de securitate prevazute de GDPR.

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal, in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016 va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:
(1) Dreptul de acces la datele cu caracter personal => va permite sa obtineti din partea noastra o confirmare a faptului ca www.{subdomeniu}.teasigura.ro prelucreaza sau nu date personale care va privesc si ce ashel de date sunt prelucrate. In cazul in care datele cu caracter personal care va privesc nu sunt colectate de la dumneavoastra, orice informatii disponibile privind sursa acestora, in cazurile in care nu avem o interdictie legala privind divulgarea sursei.
(2) Dreptul la rectificare => presupune dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete care va privesc sau completarea acestora atunci cand acestea sunt incomplete.
(3) Dreptul la stergerea datelor sau „dreptul de a fi uitat” => presupune dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante precum (i) datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate, (ii) datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal, (iii) prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimtamantului dumneavoastra, iar acesta a fost retras.
(4) Dreptul de a va retrage consitamanatul => consimtamantul poate fi retras prin notifcare in orice moment atunci cind prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc a fost efectuata pe baza consimtamantului dumneavoastra. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca revocarea consimtamantului nu afecteaza legalitatea utilizarii datelor inainte de retragerea consimtamintului (notificarea nu are efect retroactiv).
(5) Dreptul la restrictionarea prelucrarii => presupune dreptul de a solicita si de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc in anumite circumstante, precum (i) dumneavoastra contestati exactitatea datelor pe perioada ce ne-ar permite verificarea exactitatii acelor date, (ii) datele dumneavoastra au fost prelucrate ilegal, iar dumneavoastra va opuneti stergerii acestora solicitand restrictionarea utilizarii lor.
(6) Dreptul la portabilitatea datelor => presupune dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat cu dreptul de a le transmite unui alt operator in cazul in care (i) prelucrarea datelor s-a efectuat fie in baza consimtamantului dumneavoastra fie a contractului incheiat cu noi, iar prelucrarea datelor cu caracter personal s-a efectuat prin mijloace automate. Acest drept poate fi exercitat numai in masura in care prelucrarea datelor furnizate a fost efectuata exclusiv prin mijloace automate si doar acolo unde extragerea acestor date este fezabila din punct de vedere a capacitatilor tehnice folosite de Carmira.
(7) Dreptul la opozitie => presupune ca in orice moment aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite circumstante, precum (i) prelucrarea a fost efectuata in interesul nostru legitim sau (ii) prelucrarea are drept scop marketingul direct, inclusiv crearea de profiluri pe baza respectivelor dispozitii.
(8) Dreptul de nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra, inclusiv crearea de profiluri care produc efecte juridice sau care va afecteaza semnificativ. Presupune ca aveti dreptul de a solicita interventie umana din partea Carmira, de a va exprima punctul de vedere si de a contesta decizia.
(9) Dreptul de a depune o plangere la noi si/sau la autoritatea competenta privind protectia datelor => puteti depune o plangere la noi in scris, inclusiv pe email, la adresa asigurari@carmira.ro sau la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, www.dataprotection.ro;
(10) Dreptul de a va adresa justitiei => pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru intrebari suplimentare cu privire la aceasta Notificare sau in legatura cu utilizarea de catre www.{subdomeniu}.teasigura.ro a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos, precizand numele dumneavoastra, adresa postala sau de e-mail (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon si scopul cererii.

Ne puteti contacta:

Important: In cazul in care in vederea incheierii unui contract de asigurare ne transmiteti si datele cu caracter personal ale altei persoane, aveti obligatia legala de a avea consimtamantul persoanei respective. De asemenea, aveti obligatia de a comunica prezenta informare persoanei respective in termen de maxim 1 luna de la data furnizarii datelor cu caracter personal.

*In cazul in care datele cu caracter personal sunt ale unui minor, parintele sau tutorele semneaza Informarea.

Actualizarea prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal

Prezenta Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal se supune unor revizuiri periodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultati periodic pagina web www.euteasigur.ro – sectiunea „Notificare privind prelucrarea datelor“.

 

Politica de utilizare cookie-uri

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server teasigura.ro sau către un server al unei terțe părți.
Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile teasigura.ro pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, ex: preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

Cookie-urile sunt folosite pentru următoarele scopuri:

  • de funcționare a site-ului;
  • de analiză a comportamentului vizitatorilor site-ului;
  • pentru publicitate online.

Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, pagina sursa, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul nostru etc, cu scopul de a veni in intampinarea nevoilor clientilor nostri, intelegand cum acestia folosesc pagina web. Tehnologia cookies ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de preferintele dumneavoastra, imbunatatind astfel calitatea serviciilor noastre si dezvoltarea altora noi.

Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta. Prin folosirea acestora se poate face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile dumneavoastra cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

De asemenea, folosim cookie-uri pentru preferintele dvs, pentru a va arata pagina corecta in functie de acestea si tinem minte aceste setari pentru data viitoare cand vizitati site-ul nostru. Cookie-urile tehnice sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru sa functioneze corect. Acestea se folosesc pentru a tine minte campurile pe care le completati intr-un formular. Aceste cookie-uri nu pot fi dezactivate. Daca veti continua, sunteti de acord cu acestea. Puteti modifica setarile oricand in functie de browserul dvs.

Puteti in orice moment modifica setarile dumneavoastra cookie (de exemplu, sa fiti alertati atunci cand cookie-urile sunt trimise catre computerul dumneavoastra), facand click pe link-ul:
Mozilla Firefox
Google Chrome
Microsoft Edge (Internet Explorer)

Daca faceti acest lucru, va rugam sa aveti in vedere faptul ca este posibil sa nu va puteti inregistra pe site-ul nostru sau sa folositi alte functii care necesita inregistrarea sau colectarea de informatii.

Orice modificari la setarile dumneavoastra cookie vor fi salvate pana cand decideti sa faceti modificari suplimentare, in cazul in care nu mai doriti acest lucru. Retineti ca puteti accesa aceasta pagina si link-ul in orice moment, facand click pe "Politica de cookies".

Exista doua tipuri de cookie-uri: cele primare care sunt setate de domeniul site-ului afisat in bara de adrese si cele terta parte care provin din alte surse de domenii, care inlcud elemente cum ar fi anunturi sau imagini, incorporate in prima pagina.

Cookie-urile necesare - sunt esentiale pentru operarea unui site web. Fara acestea, site-ul nu va putea functiona corect.

Cookie-urile functionale - sunt acelea care sunt setate pentru a imbunatati functionalitatea site-ului. De exemplu, Cookie-urile care amintesc continutul pe care l-ati vizionat anterior pe acest site sau adresa de e-mail si parola furnizate la inregistrare in timpul unei vizite anterioare pe acest site. Astfel prin utilizarea Cookie-urilor functionale nu mai este necesara o noua inregistrare sau introducerea din nou a anumitor informatii in formularele de inregistrare atunci cand reveniti pe acest website. Pe unele site-uri web, Cookie-urile permit sa stocati actiuni preferate. Totodata, putem folosi cookie-urile pentru a bloca accesul la anumite activitati al utilizatorilor minori.

O vizită pe site-ul nostru poate plasa următoarele tipuri de cookie-uri:

  • cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului;
  • cookie-uri de analiză
  • cookie-uri pentru publicitate

Cookie-urile și/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastră la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz. Puteți seta browser-ul dumneavoastră pentru a bloca cookie-urile, însă în acest caz anumite secțiuni ale site-ului nu vor funcționa corect.

In continuare gasiti cu titlu exemplificativ clasificarea si descrierea unor Cookie-uri folosite pe acest website:

  1. Cookie-uri first party, setate de website:
    .ASPXANONYMOUS – cookie setat de ASP .NET pentru clasificarea userului ca fiind anonim
    Language – cookie setat pe baza limbii selectate ca limba default
  2. Cookie-uri third party, setate de Google Analytics si de pluginul cookiebar:
    __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz – pentru preluare date pur statistice, fara caracter personal
    Cb-enabled – setat de modulul cookiebar (pentru afisarea disclaimer)

Dintre toate cookie-urile mentionate mai sus, __utmc si language sunt cookie-uri de sesiune, astfel ele se sterg la inchiderea browser-ului.
Dacă veți continua, sunteți de acord cu acestea. Puteți modifica setările oricând in functie de browserul dumneavoastra.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Acestea se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie aceptate, sau browserul poate fi setat sa accepte cookie-uri doar de la un site anume.

JOYDEV SRL, prelucreaza datele dvs. in conformitate cu prevederile Regulamentului privind protectia datelor la nivel european 679/2016 (GDPR) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in scopul prestarii serviciilor de asigurare. Datele cu caracter personal colectate pot fi prelucrate, numai in baza instructiunilor JOYDEV SRL, de orice alt tert imputernicit expres, in conformitate cu dispozitiile legale.

Navigarea pe site-ul nostru este posibila doar cu acceptarea “Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal”, “Politicii de cookies” si a “Termenilor si conditiilor”.

 

 

;