Carmira · Cauti un carucior de marfa de calitate produs in Romania?
Cauti un carucior de marfa de calitate produs in Romania?

Cauti un carucior de marfa de calitate produs in Romania?

Carmira Carmira

De ce sa muncesti din greu, cand poti munci inteligent, prin selectia celui mai bun carucior marfa? Il poti alege in functie de scopul pentru care urmeaza sa il folosesti, de locul de depozitare si, bineinteles, in functie de sarcina utila dorita.

Orice operator economic isi poate proteja angajatii prin intermediul acestor carucioare de marfa. Daca detii o afacere in domeniul industrial sau de servicii, in care esti nevoit sa transporti dintr-un loc in altul diverse produse mai mici sau mai mari, colete, pachete, utilaje, ori doar sa le manevrezi in interiorul cladirii atunci cand le primesti, carucioarele de transport marfa se pot dovedi extrem de utile.

Efortul fizic in ridicarea acestora, din partea angajatilor, ar fi unul mult prea mare si riscant, iar timpul este, de asemenea, pretios. Un producator de confectii metalice poate veni in ajutorul tau cu produse de calitate superioara, la preturi accesibile. Vei fi suprins/a sa descoperi o varietate de produse, in modele si dimensiuni diferite, care se muleaza pe activitatea necesitatilor tale.

Avantajele folosirii unui carucior marfa nu sunt deloc de neglijat:

  • efortul fizic al angajatilor este diminuat, fiind posibila deplasarea obiectelor mari sau grele cu usurinta;

 

  • se reduce riscul de ranire prin limitarea suprasolicitarii picioarelor, bratelor si spatelui;

 

  • se castiga timp pretios prin transportul mai rapid al marfurilor, avand roti rezistente la greutati mari;

 

  • reprezinta o investitie sigura, de calitate, la un pret accesibil, fiind realizat din materiale rezistente la coroziune.

Exista diferite tipuri de carucioare pentru transport marfa ce pot garanta un flux de lucru neintrerupt in randul angajatilor. Aceasta solutie practica de manipulare a materialelor pentru transportul marfurilor usoare si grele sporeste eficienta depozitului, permitand angajatilor sa incarce cu usurinta si sa transporte, localizand rapid si eficient obiectele.

Printre cele mai populare tipuri de carucior marfa pentru indeplinirea sarcinilor specifice sunt incluse: carucior cu platforma plata, carucior manipulare etajat, carucior cu bara de ghidaj si cutie plastic/placaj fibrolemnos/tabla otel, carucior cu platforma si doi parapeti, carucior manipulare etajat, carucior placat cu panou fibrolemnos cu 2-4 pereti, carucior placat cu plasa de sarma.

In alegerea unui carucior marfa, este bine sa stii cont de greutatea utila, pentru a transporta cu usurinta obiecte si incarcaturi grele. Alege capacitatea de incarcare in functie de ceea ce doresti sa transporti in mod frecvent.

Tipul cadrului si materialul din care este construit reprezinta, totodata, caracteristici-cheie. Majoritatea carucioarelor pentru transport marfa sunt construite din otel pentru transportul unor greutati mai mari sau din aluminiu pentru a fi utilizate si transportate mai usor. Poti alege carucioare sub forma de platforma cu roti , carucioare cu maner sau etajate pentru transportul in siguranta al pieselor.

De obicei, carucioarele cu platforma sunt metalice, vin insotite de 4 roti, doua fixe si doua mobile. Rotile pivotante cantaresc mult in achizitia unui carucior marfa, facilitand deplasarea caruciorului intr-un mod mult mai usor, indeosebi atunci cand este foarte incarcat. Acorda atentie si rulmentilor rotilor, intrucat acestia influenteaza in mod direct usurinta de rotatie.

Cu Vidas MET -  producator carucioare marfa de calitate, din otel, fabricate in Romania – manipularea marfurilor poate fi rapida si fara efort, datorita gamei variate de dispozitive fiabile pentru orice tip de activitate, flux de marfa, greutate, spatiu de depozitare si tipuri de produse.