Carmira · Cele mai importante criterii de selectie cand alegi un parc de dezmembrari auto
Cele mai importante criterii de selectie cand alegi un parc de dezmembrari auto

Cele mai importante criterii de selectie cand alegi un parc de dezmembrari auto

Carmira Carmira

Internetul abunda de site-uri care pun spre vanzare piese provenite din dezmembrari auto, insa cum le putem identifica pe cele serioase? Din fericire, exista cateva elemente de care ne putem folosi pentru a face alegerea corecta.

Factura, garantie si posibilitate de retur

Toate dau incredere cumparatorilor. In plus, parcurile auto care nu ofera garantie sunt departe de a fi perfecte, incalcand legea.

Chiar daca piesele auto nu sunt noi, elementele componente trebuie comercializate cu factura si garantie, iar in anumite conditii pot fi returnate la centru, astfel incat posesorul autoturismului care necesita reparatii sa nu riste o cheltuiala inutila.

Livrare rapida, oriunde in tara

Un alt criteriu de selectie in alegerea parcului de dezmembrari auto se refera, de aceasta data, la durata livrarii. Durata de livrare mai mare decat cea indicata pe site este considerata printre cele mai neplacute probleme intampinate in procesul de cumparare.

Produsele comandate online, dintr-un magazin auto cu bune intentii, vor fi livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in aproximativ 3 zile. Este vorba despre a onora cu succes comenzile clientilor in cautare urgenta de piese, care nu mai pot suferi amanare.

Review-urile clientilor si prezenta pe Social Media

Un alt aspect foarte important in zilele noastre este calificativul primit de la clienti in Google. In era digitala, parerile cumparatorilor sunt incluse in review-urile online.

Recenziile Google  creeaza incredere si credibilitate, astfel ca un client mulumit va reprezenta intodeauna cea mai eficienta reclama pe care o companie o poate obtine. Nu doar reputatia parcului auto va convinge vizitatorii sa faca o achizitie, ci si reputatia produsului.

Prezenta pe Social Media joaca si ea un rol esential in topul criteriilor de selectie, multi posibili cumparatori preferand sa consulte recenziile produselor inainte de a lua o decizie de achizitie.

 

 

Optiunea de cautare disponibila

Un parc de dezmembrari auto online va avea toate piesele impartite pe categorii. Astfel, cei care cauta un produs il pot gasi foarte usor. Gestiunea pieselor din dezmembrari este esentiala in demonstrarea seriozitatii site-ului.

Principalii dezmembratori din tara se folosesc de un sistem eficient si simplu: indeparteaza piesa de pe masina, o verifica asigurandu-se, astfel, ca este functionala, marcand-o cu un cod de bare si cu o eticheta pe care sunt inscriptionate marca, modelul, motorizarea si anul de fabricatie a masinii de pe care a fost scoasa; piesa este apoi scanata si introdusa automat in gestiunea parcului de dezmembrari.

Scopul este ca vanzatorul sa poata cauta direct in programul dedicat pentru identificarea rapida a piesei si plasarea acesteia la curier in cel mai scurt timp.

Customer suport

Dezmembrarea masinilor este o operatiune complexa si necesita o atentie deosebita. In acest sens, echipa noastra de experti in domeniu va sta la dispozitie cu consultanta si suport tehnic pentru a va ajuta sa gasiti piesele auto potrivite pentru masina dvs.

La Dezmembraru, am investit intr-o echipa de specialisti bine pregatiti, capabili sa va ofere cele mai bune sfaturi si solutii pentru toate nevoile dvs. Acestia au o vasta experienta in domeniu si sunt pregatiti sa va ajute sa gasiti cele mai bune piese auto la preturi accesibile.

Indiferent daca sunteti in cautarea unui motor, a unui sistem de franare sau a altor piese auto, consultantii nostri va vor ajuta sa gasiti produsele potrivite pentru masina dvs. Va oferim, de asemenea, servicii de livrare rapida si garantam calitatea si fiabilitatea tuturor produselor noastre.

Cu Dezmembraru, puteti avea incredere ca sunteti in maini bune. Suntem dedicati sa oferim cea mai buna experienta clientilor nostri si sa asiguram ca masina dvs. este echipata cu cele mai bune piese auto disponibile pe piata.

Dezmembraru (dezmembraru.ro) este unul dintre parcurile de dezmembrari auto care intruneste cu succes cele mai importante criterii de selectie prezentate. Cu un nume foarte bun pe piata de profil, o comunitate uriasa in mediul online (TikTok - 131k followers), numeroase feedback-uri pozitive in Google ale clientilor multumiti de piesele second-hand originale achizitionate, supuse unor teste specifice si amanuntite, livrate in 24/48 ore prin curierat rapid oriunde in tara, inclusiv prin EasyBox, centrul online respecta absolut toate exigentele ce se impun in materie de calitate si siguranta.