Carmira · Grupul Renault a prezentat imagini cu noile modele LOGAN, SANDERO și SANDERO STEPEWAY
Grupul Renault a prezentat imagini cu noile modele LOGAN, SANDERO și SANDERO STEPEWAY

Grupul Renault a prezentat imagini cu noile modele LOGAN, SANDERO și SANDERO STEPEWAY

Carmira Carmira

Acestea nu vin doar cu un aspect nou, vin si cu o noutate în privința platformelor pe care vor fi construite mașinile, Logan și Sandero vor împrumuta platforma fratelui lor din Franța, Renault Clio.

Lansarea oficială a celei de-a treia generație a gamei de succes va avea loc în 29 septembrie 2020.

 

Cu un aspect nou și dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale generației anterioare, conform producătorului, această generație promite să nu omită spiritul și atributele de fiabilitate ale precedesoarelor lor.

Nu doar platforma este împrumutată ci și semnătura farurilor pare împrumutată, mai bine zis inspirată de la supercar-urile Lamborghini. Producătorul declară că a ales semnatura farurilor în formă de Y pentru a oferi un aspect mai lat mașinilor, atât din față cât și din spate.

 

Producătorul nu a făcut publice prețurile încă, dar promite ca acestea să fie la fel de imbatabile și pe măsura așteptărilor clienților săi.

 

Sandero este, din anul 2017, cel mai vândut model către clienții particulari din Europa.

Deși garda la sol a rămas neschimbată, Noul Sandero pare mai puțin înalt, mai stabil și mai „așezat”, datorită ecartamentului ușor mărit și a roților bine dimensionate în raport cu pasajele acestora.

Beneficiind de o gardă la sol supraînălțată, Sandero Stepway este modelul recreațional polivalent al gamei Dacia. Din punct de vedere vizual, diferențele față de noul Sandero sunt de acum mult mai ușor de remarcat. Alături de ornamentele specifice dispuse deasupra proiectoarelor de ceață, Noul Sandero Stepway beneficiază de o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului.

 

 

Așadar, încă puțin și puteți face cunoștință noile versiune ale celor mai vândute modele de mașini din țară.

https://carmira.ro/alege/Dacia