Carmira · Kia Motors a dezvăluit astăzi versiunea Kia Sportage Black Edition
Kia Motors a dezvăluit astăzi versiunea Kia Sportage Black Edition

Kia Motors a dezvăluit astăzi versiunea Kia Sportage Black Edition

Carmira Carmira

Kia Motors a dezvăluit astăzi versiunea Kia Sportage Black Edition, un nou nivel de echipare elegant care oferă elemente exterioare attractive, finisate în culoarea negru lucios.
Producția versiunii Sportage Black Edition a început în această luna la fabrica europeană Kia din Žilina, Slovacia. Vânzările în Europa vor începe în decembrie 2020 și toate modelele vor beneficia de garanția Kia unică de 7 ani, 150.000 kilometri oferită standard. Modelul în ediție limitată va fi disponibil cu o gamă de șapte culori exterioare pentru a se potrivi cu noul său aspect mai întunecat și mai asertiv / hotărât. Acestea includ culorile Pearl Black, Deluxe White, Infra Red, Lunar Silver și Blue Flame, Casa White și Penta Metal. În interior, Sportage Black Edition este finisat cu tapițerie premium din material textil, cu volanul, schimbătorul de viteze și cotierele ușilor îmbrăcate în piele. De asemenea, în funcție de piața de comercializare, cumpărătorii pot să-și aleagă un nivel superior de echipare, putând opta pentru tapițeria din piele sintetică, în versiunea piele cu textil sau integral piele. Echipată cu caracteristici pentru confort din belșug și tehnologii de siguranță în dotarea standard, versiunea Sportage Black Edition oferă suport lombar pentru scaunul șoferului, oglinzi exterioare pliabile electric cu semnalul pentru schimbarea direcției cu lumină LED, sezori de ploaie, oglindă retrovizoare cu efect anti-orbire și aer condiționat automat pentru două zone.
 
Sistemul de infotainment dispune de cel mai recent sistem de infotainment cu ecran tactil de 8.0 inch de la Kia și aplicațiile Apple CarPlay și Android Auto în dotarea standard.
 
Cele mai recente tehnologii de asistență pentru șofer sunt oferite pentru versiunea Sportage Black Edition, incluzând sistemul de asistență la păstrarea benzii de circulație (LKAS - Lane Keeping Assist System), sistemul de asistare pentru faza lungă (HBA - High Beam Assist), sistemul inteligent de limitare a vitezei (ISLW - Intelligent Speed Limit Warning) și sistemul de monitorizare și avertizare a atenției șoferului (DAW - Driver Attention Warning) pentru a combate oboseala și lipsa de atenție la volan.
Motoarele diesel mild-hybrid și pe benzină oferă emisii și costuri de înreținere scăzute
Versiunea Sportage Black Edition oferă cumpărătorilor posibilitatea de a alege până la cinci opțiuni de motoare, în funcție de piața de comercializare. Motorul T-GDi (turbocharged gasoline direct injection) de 1.6 litri produce 177 CP și un cuplu de 265 Nm, în timp ce motorul aspirat GDi de 1.6 litri oferă 132 CP și un cuplu de 161 Nm. De asemenea, modelul Sportage oferă trei variante ale motorului său diesel ‘Smartstream’ de 1.6 litri. Cele două motoare diesel convenționale oferă fie 115 CP și 280 Nm sau 136 CP și 320 Nm. A treia opțiune, noul sistem de propulsie diesel dezvoltat de Kia, de 1.6 litri ‘EcoDynamics+’ mild-hybrid 48 V, produce 136 CP și un cuplu de 320 Nm.
În funcție de sistemul de propulsie, versiunea Sportage Black Edition va fi disponibilă cu tracțiune față sau integrală, dar și cu transmisia manuală cu șase trepte sau transmisia automată cu dublu ambreiaj și șapte trepte de viteze. #KiaRomania #KiaMotors #KiaSportage

Kia Sportage Black Edition  Dealeri autorizați Kia

Kia Sportage Black Edition  Dealeri autorizați Kia