Carmira · TOP AUTO revine in 2021 In perioada 10- 13 iunie, in parcarea Auchan Oradea
TOP AUTO revine in 2021 In perioada 10- 13 iunie, in parcarea Auchan Oradea

TOP AUTO revine in 2021 In perioada 10- 13 iunie, in parcarea Auchan Oradea

Carmira Carmira

După un an de pauză, TOP AUTO revine în 2021! În perioada 10 – 13 iunie, în parcarea Aushopping/Auchan Oradea, din Str. Ogorului, nr. 171, pasionații de mașini modificate, dar mai ales cei care iși doresc un autoturism nou, sunt așteptați zilnic, între orele 10:00 – 20:00. Intrarea la expoziția auto este liberă, cu respectarea normelor sanitare in vigoare.

 

TOP AUTO ajunge la a XII-a ediție în 2021. După un an pandemic, în care aceste evenimente au fost restrictionate, expoziția auto revine în Oradea, chiar dacă industria producatoare de mașini tranziteaza o perioadă dificilă. Deficitul global de microcipuri auto a închis multe fabrici pentru anumite perioade de timp, iar acest lucru generează întârzieri la livrare, dar și la prezentarea sau lansarea unor noi modele. Cu toate acestea, am ținut sa păstrăm tradiția și să răsplătim așteptarea entuziaștilor, cu o nouă ediție TOP AUTO, odată cu relaxarea restricțiilor la nivel național.

Expoziția TOP AUTO se va desfășura in perioada 10 – 13 iunie (de joi până duminică), între orele 10:00 – 20:00, în parcarea galeriei comerciale Aushopping Oradea/Auchan, din Str. Ogorului, nr. 171, iar accesul la eveniment este liber, cu respectarea normelor sanitare.

La fel ca la edițiile precedente, TOP AUTO se pregatește să ofere, și în acest an, acel mix între ofertele celor mai importanți dealeri auto din Oradea și mașinile modificate, prezente în zona de show a expoziției.

Având în vedere interesul crescut față de posibilitatea achiziționării unui autoturism nou prin programele naționale Rabla Clasic și Rabla Plus, recent deschise pentru anul în curs, dar și electrificarea tot mai multor modele, care beneficiaza de tehnologia hybrid, în varianta clasică, mild sau plug in, suntem bucuroși să vă invităm să ne vizitați, pentru noutăți pe patru roți. Mașinile electrice sunt deja o prezență constantă în viața noastră de zi cu zi, asa că vom expune mai multe modele electrice față de ediția din 2019, când acest val era, oarecum, la început.

Pentru că ne mândrim cu modelele fabricate la noi în țară, la TOP AUTO, vă dăm întâlnire cu Ford EcoSport și Puma, care este primul autoturism hybrid produs în România. Modelele Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga, Edge, dar și pick-up truck-urile Ranger, respectiv autoutilitarele Courier, Connect, Custom și Transit, vor întregi bogata ofertă FORD CARBENTA COM Oradea, care va expune, in premiera, noul Ford Explorer.

Mașinile anului 2021, conform APAR, Dacia Logan și Sandero Stepway, aflate la a treia generație, vor avea un loc special în cadrul expoziției auto. Dacia va prezenta si Duster Prestige, echipare de vârf, în culoarea de lansare Orange Atacama. La standul AUTOBARA & CO., veți putea admira, de asemenea, noile modele Renault și Nissan, disponibile pe piață.

Standul ATP MOTORS este, în acest an, dedicat vehiculelor tot-teren. Atv-urile Hisun pot reprezenta o formă de divertisment motorizat în sezonul estival, asa că aventurierii sunt invitați să descopere oferta.

Toyota conduce de câțiva ani în cursa electrificării, modelele sale hybrid fiind de notorietate la nivel mondial. TOYOTA ORADEA prezintă atât modelele citadine, care se remarcă prin eficiență – Yaris și Corolla, precum și noul SUV Highlander, alături de RAV4 și CHR.

În acest an, vedeta standului AUTOSIENA este noul Fiat 500 electric, creat pentru oraș. Alături de el vor sta modele Fiat, Jeep și Alfa Romeo.

Recent deschis în cadrul Grupului West, noul show-room KIA ORADEA expune, la TOP AUTO, vârful de lance Kia Stinger, noul SUV de familie Sorento, dar și modele adaptate pentru aventuri urbane si nu numai, precum Sportage,  X Ceed sau Niro, care are si o varianta electrica - eNiro.

Grupul West prezintă, de asemenea, o selecție de mașini rulate prin BMW Premium Selection și Premium Used Cars.

În cadrul standului ȚIRIAC AUTO, vizitatorii vor putea vedea o mare varietate de mărci reprezentate. Mercedes-Benz va avea expuse atât turisme, cât și vehicule comerciale. Oferta Ford va contine autoturisme si vehicule comerciale usor adaptabile fiecarui business. ȚIRIAC AUTO va expune și modelele Hyundai, care s-au făcut remarcate prin design și performanțe – Tucson si Kona, care are si o variantă electrică. Nu lipsesc mașinile premium oferite sub emblema ȚIRIAC Auto Rulate.

Pentru iubitorii mașinilor deosebite, HITOCARS oferă și in acest an o selecție de mașini premium aduse la comandă din străinătate.

La TOP AUTO, vor fi expuse stații de încarcare electrică, soluții propuse de SMART BUSINESS & TECHNOLOGIES SOLUTIONS pentru diferite puteri, adaptabile inclusiv acasă, pentru utilizare domestică (tip wallbox). La acest stand vor fi făcute demonstrații și teste pentru a vedea cum și în cât timp se încarcă mașinile electrice (în funcție de capacitatea bateriei și de puterea stației).

Cei care iși doresc un plus de aventură pentru sezonul estival, vor putea vedea cum își pot petrece concediul de vară într-o autorulotă. AUTORULOTE ORADEA expune un camper pregatit pentru un concediu în care să simți cu adevarat libertatea și să-ți creezi noi amintiri.

Zona de show a expoziției TOP AUTO va gazdui mașini pregătite de off-road, aparținând membrilor clubului WEST ALPINE OFF-ROAD, mașini de epocă expuse de membrii RETROMOBIL CLUB ROMANIA si CRAZY TUNING, precum și mașini racing  preparate de POWERFANATICS GARAGE.

Vizitatorii vor avea parte de premii sub forma unor vouchere oferite de catre magazinele situate în galeria comercială Aushopping Oradea.
Detalii despre eveniment regăsiți în postările de pe pagina https://www.facebook.com/topexporomania.